310 Waverly Residence


Slideshow | Details

We recently designed a new car storage structure for our client. Here it is almost completed.

CARPORT

Main entrance to the right, studio in background.

View from Waverley Street.

An urban insertion in the suburban grid, this steel and stone home becomes progressively private as the rooms move toward the West.

Glass mountains at night with fiber optic lights.

Glass mountains viewed visible through "snow viewing window" during the day.

Freestanding fireplace separates formal and informal living areas.

publications

The New Suburbanism

project details

Category

All Projects, Custom Homes

​Location

Palo Alto, California

Architect

David Baker Architects

Landscape Architect

Andrea Cochran Landscape Architects

Permalink

www.dbarchitect.com/310WaverlyResidence

project data
310 Waverly Residence
9515
Palo Alto, California
Completed 2004